Download ‘m hier! Inschrijfformulier Tresor Dance Center Hoogeveen & Heerenveen

Klik hieronder voor je inschrijfformulier!

Inschrijfformulier TDC 2019 2020


Lesgeld Hoogeveen


1 les per week€ 23,00 per maand
2 lessen per week€ 30,00 per maand
3 of meer lessen per week€ 35,00 per maand
Crew member / onbeperkt lessen
€ 38,00 per maand


Lesgeld Heerenveen


1 les per week € 23,00 per maand
2 lessen per week € 30,00 per maand

De contributie dient per maand (per automatische incasso) te worden voldaan. Alle contributiegelden lopen via een automatische incasso via Tresor Dance Center die rond de eerste van iedere maand wordt geïncasseerd.

Het inschrijfgeld voor een lidmaatschap bedraagt eenmalig € 25,-

Meer info omtrent de voorwaarden wat betreft de betaling en hoogte van de contributie staan op ons inschrijfformulier die u hier kunt vinden.

Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
(1 kalendermaand opzegtermijn)

Je kunt kijken welke les het beste bij je past want het is mogelijk kosteloos 1 of 2 proeflessen te volgen.
Ook wanneer je incidenteel een extra les – die niet in je abonnement zit – wilt volgen kan dat. Een losse les kost € 10,- (deze dien je contant voor aanvang van de les te betalen).

Jeugdsportfonds in Gemeente Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen zet al een aantal jaren extra in op het jeugdsport- en cultuurfonds. Hierdoor wordt deelname aan sportieve en culturele activiteiten mogelijk voor alle kinderen en jongeren uit de gemeente Hoogeveen. Als er binnen een gezin geen geld is om te sporten of deel te nemen aan cultuuractiviteiten is het fonds een erg praktische oplossing. Het fonds zorgt voor de financiële afhandeling van de contributie. Dit doen zij door rechtstreekse betaling van contributie aan de aanbieder. Dit kan tot een maximaal bedrag van €225,- (sport) of €425,- (cultuur) per jaar.
Ook dansen bij Tresor Dance Center kan op die manier mogelijk zijn.

Via de volgende link kun je kijken of je recht hebt op een bijdrage vanuit het jeugdsport- en cultuurfonds: Jeugdsportfonds